00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חינמון

Cameo בר ומסעדה חדשה עם מטבח ים תיכוני מודרני מעירה את מתחם התחנה מומלץ !!!

Cameo נפתחה לאחרונה במתחם התחנה בתל אביב ומציעה חווית בילוי ייחודית, שמקבלת השראה מהעולם הקולינרי ועולם הלילה גם יחד.

השבוע הוזמנו ל Cameo להתרשם מאוירת המקום ולטעום מתפריט המסעדה העשיר והטעים.

פירוש השם Cameo נלקח מעולם הקולנוע ומתאר הופעה חטופה של כוכב ידוע או במאי בסרט, בחירת השם מתקשרת לאווירה המיוחדת במקום - אווירה אינטימית, זורמת ומעוצבת, עם שלל הופעות אורח שמפתיעות את האורחים ומוסיפות לחווית הבילוי.

מאחורי ה- Cameo עומד איש העסקים אושרי גבאי, העומד בראש אחת מקבוצות חיי הלילה והמסעדנות המובילות בישראל.

nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull

 

האחראי על התפריט ושף המסעדה :

 אריק ווקיל  בן 35 עם נסיון רב  במסעדות כמו : לה בוהם, אסיה מוניקה, צ'רלי צ'ק פוינט, ריזורט וננה בר

ווקיל שאב את הבסיס לאהבת המטבח כשהיה מבלה במטבח של הסבתא התורכייה שלו, בזמן שהיא הייתה מכינה את ארוחת ערב שישי. היא לימדה אותי הכול – מהריחות ועד המתכונים.

בתפריט של הבר מסעדה :

"ראשונות"

 אהבתי במיוחד את מנת  טרטר טונה עם שאלוט, אגוזי בונדוק, ויניגרט צ'ילי ועשבי תיבול טריים (62 ₪),ארטישוק צלוי בויניגרט שאלוט, קרם זיתים וגבינת טולום טורקית  (48 ₪ ) היתה מנה מצויינת;;אהבתי גם את מנת בורטה טריה- מנה צמחונית נפלאה הכוללת גבינת בורטה, המוגשת עם עגבניות שרי צבעוניות, זיתי טאסוס ובזיליקום (52 ₪ ) ; סלט פפאיה בחריפות עם שורשים, פפאיה, בוטנים, נענע, כוסברה (54 ₪ ) וכבד אווז המוגש עם בריוש וצ'אטני שרי צהוב.

"בעיקריות"

אהבתי מאד את  פילה הבקר עם תפוחי אדמה ראטה צלויים ורוטב יין  ,ניתן ליהנות גם ממעורב תל אביבי- פיתה בעבודת יד ממולאת חזה עוף, כבדי עוף עם טחינה ופטרוזיליה (56 ₪) ; כבדי עוף - מיקס פטריות, בצלים, תאנים קצוצות, חומץ בלסמי, פורט ויין אדום מוגש על פירה תפו"א אוורירי (68 ₪) ;אהבתי מאד את מנת פילה מוסר- עסיסי ונימוח, על קרם שורש סלרי, כרוב צלוי, תרד ובצלצלי שאלוט חרוכים, וינגרט שמיר (128 ₪) ; קציצות דגים ברוטב חריימה (72 ₪) , ברבוניות מטוגנות ועוד.

מגוון קינוחים  אהבתי במיוחד את מנת "השוקולד המשוגע" וגם הפאי לימון היה מוצלח מאד

בנוסף אפשר למצוא במקום תפריט יין גדול, מבחר משקאות אלכוהוליים ולא פחות מ-23 סוגים של וויסקי, ביניהם וויסקי סקוטי, אמריקאי ואירי. טווח המחירים: 19-140 שקלים למשקה.

קישור לתפריט :

 

http://www.cameotlv.co.il/%D7%AA%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98?menuId=891221

 

על העיצוב והתכנון של המקום :

אחראים שחר וייס וניר רן, אשר בחרו להעניק למקום מראה בהשראת תקופת הרוקוקו. תקופת הרוקוקו (מאה 18) התאפיינה  בחופש יצירתי ומחשבתי והלך הרוח היה של נועזות ופריצת גבולות בשילוב של הומור עצמי ורצון ליצור דברים חדשים. החלל המרכזי של המסעדה נחצה ע"י קו מעוגל וזורם שעליו מוצגות תמונות ברוח התקופה. בדים בגוונים של בורדו יין, קירות בטקסטורה מוזהבת ומסגרות הברונזה בשילוב גופי תאורה קריסטליים מעוצבים המפיצים תאורה "חמה" מעניקים מחד תחושה יוקרתית ומהודרת אך יחד עם זאת ביתית נעימה ומזמינה.

Cameo, שפועלת רק בערבים, כוללת חלק חיצוני רחב ידיים וחלל גדול עם בר. סביב הבר מפוזרים שולחנות, הצופים אל קיר עמוס בקבוקי קריסטל עם וויסקי.

הבילוי בקמאו הוא חוויה תל אביבית רב חושית של קולינריה משובחת ואנרגיה שזורמת מכל פינה.מהכניסה למסעדה, הקווים העגולים והעיצוב המוקפד, מחבקים את המבקר במקום ומושכים אותו פנימה, דרך קיר הבקבוקים המרהיב, הספות המעוצבות, תקרת התמונות המהפנטת ועד לחלל השירותים המעגלי - המקום משדר סקס-אפיל מאופקואלגנטי. משלימים את התחושה הבר החיצוני המהווה מקום מושלם לדרינק עם חברים, והמרפסת הלבנה והקלילה שנותנת לאורחים הזדמנות ליהנות מהשמיים הפתוחים ובריזת הים הסמוך.

קמאו, בכניסה למתחם התחנה. טלפון: 03-558-9855.

שעות פעילות: שני-שבת 19:00-אחרון הלקוחות. ביום ראשון סגור

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל lyaron007 אלא אם צויין אחרת