55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

ממרח פסטו

לקראת פתיחת שנת הלימודים והדילמה היומיומית מה לשים לילד/ה בסנדוויץ' הנה מתכון לממרח פסטו שאפשר למרוח בסנדוויץ מתחת לגבינה צפתית, בולגרית או כל דבר שאוהבים.

אז ככה:

זר של עלי בזיליקום (כזה שקונים עכשיו בשוק- זר ענקי ולא שלושה ענפים שנמכרים באריזות בסופר)

חופן צנוברים

2-3 שיני שום קלופות

1/2 כוס פרמזן

1/2 כוס או יותר שמן זית

 מלח, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. שוטפים טוב טוב את עלי הבזיליקום ומפרידים את העלים מהגבעולים.

2. מייבשים אותם היטב בשמש על מגבת נקיה ויבשה. מדי פעם הופכים את העלים, לייבוש מלא.

 

3. טוחנים את העלים עם יתר המצרכים, אם יש צורך , מוסיפים שמן זית לקבלת המרקם הרצוי.

 

4. מאחסנים בצנצנות זכוכית מעוקרות ומכסים את הממרח בעוד שמן זית. 

 

במקרר ממרח הפסטו נשמר כמה ימים. מעבר לכך ואם הכנתם כמות גדולה יותר, ניתן להקפיא

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת