66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

פשטידת עיג'ה

09/10/2015
פשטידת עיג'ה

אני מאוד אוהבת את קציצות העיג'ה המטוגנות אבלללל סופגות המון שמן..ובחום הזה לטגן קציצה קציצה  לא בשבילי החלטתי להכין פשטידה בתנור וחסללל.יצאה טעימה מאוד, משתפת אתכם.חסכנו עבודה וקלוריותdevilcool

מה צריך:

צרור פיטרוזיליה קצוצה

קישוא אחד בינוני מגורד במגרדת גסה

2 גזרים מגורדים במגרדת גסה

בצל אחד גדול קצוץ דק

צרור בצל ירוק קצוץ

שתי עגבניות קשות קצוצות לקוביות קטנות

תפוח אדמה גדול  מגורד על מגרדת גסה

5-6 ביצים גדולות

חצי כוס קמח

חצי כוס פרורי לחם

מלח, פלפל שחור, מעט כורכום, קורט כמון, מעט א' שום.

מעט שמן לשימון התבנית.

אופן ההכנה:

לערבב את כל הירקות להוסיף את הקמח ופרורי הלחם להוסיף תבלינים וביצים לתקן תיבול

לשמן היטב מגש חסין אש לשפוך את העיסה 

לאפות בתנור ב180 מעלות 45- 50 דקות.

תהנו

בהצלחה

שלכם מכל ה טובה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת