66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

עוגיות שיבולת שועל ורסק תפוחים

עוגיות שיבולת שועל ורסק תפוחים

אלו עוגיות בריאות טעימות מאוד של מרתה סטיוארט עם שינוי שלי העוגיות של מרתה נראות שמנמנות ומזוגגות בסירופ מייפל מכיון שהעוגיות באפיה אצלי פשוט התרווחו להן בנחתתת בתבנית  לא הוספתי עליהן את הזיגוג. ואפילו שהן התרווחו להן הן נשארו טעימות מאודד. רסק התפוחים נותן להן את הרכות עוגיות נפלאות ממליצה להכין.אני הכנתי כמות כפולה.

 

 

מה צריך לעוגיות:

4 כפות חמאה מומסת  קרה / 55 גרם

1 כוס דחוסה סוכר חום בהיר

חצי כוס סוכר לבן (אני שמתי כוס וחצי סוכר חום )

1 ביצה גדולה

חצי כוס רסק תפוחים

1/2 1 כוסות שיבולת שועל (לא אינסטנט )

11/4 כוסות קמח

1/2 כפית סודה לשתיה

1/4 כפית א' אפיה

קורט מלח

1 כוס צימוקים בהירים (שמתי כהיים אפשר לדעתי גם חמוציות )

אופן ההכנה:

שמים את החמאה ושני סוגי הסוכר בקערת המיקסר ומערבבים במהירות נמוכה לקרם אחיד מוסיפים את הביצה ורסק התפוחים ומערבלים עוד ל2-3 דקות. מוסיפים את שיבולת השועל הקמח,אבקת סודה לשתיה,א' האפיה, והמלח,מערבלים לתערובת אחידה ומוסיפים את הצימוקים.

מרפדים תבנית בנייר אפיה בעזרת כף גלידהיוצרים כדורים במרחק של 5 ס"מ זה מזה .

מחממים תנור ל175 מעלות

אופים עד שהעוגיות מזהיבות ומתיצבות אך עדיין רכות כ15 דקות. באמצע האפיה לסובב את התבנית בתנור.

משאירים לצינון 5 דקות ומעבירים אותן לצינון על רשת.

העוגיות נשמרות  היטב בכלי אטום

 

 

בהצלחה 

תהנו שלכם מכל ה  טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת