00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

פאי רועים

קצת גיוון, או לאמצע השבוע או לשבת. קל ומהיר

רכיבים:

חצי קילו בשר טחון

בצל קצוץ

כף סוכר

כף קטשופ

כפית מלח

רבע כפית פלפל

חצי כף פפריקה מתוקה

חצי כפית אבקת מרק עוף

4 תפוחי אדמה בינוניים

1 כף שמן

כפית מלח

הוראות הכנה:

מטגנים את הבצל עד שקוף. מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך ערבוב עד שמשנה את צבעו לגמרי. מכבים את האש ומוסיפים סוכר, קטשופ, מלח, פלפל, פפריקה ואבקת מרק.

מקלפים את התפו"א וחותכים לכמה חתיכות גדולות. מבשלים במים עד שניתן לנעוץ מזלג בתוכם בקלות. מסננים את המים, מועכים ומוסיפים את השמן והמלח.

שופכים את הבשר לתבנית 20X25. ומעל מפזרים את הפירה בעזרת כף, ומשטחים. כדאי לחרוץ חריצים או לחורר חורים עם מזלג.

לאפות בחום בינוני כחצי שעה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת