00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

עארוק - לביבות ירק מהמטבח העירקי

07/08/2015

 

 

 

 

 

עא'רוקלביבות מהמטבח העירקי - צמחוני

 

4-5 תפוחי אדמה (דזירה) אחרי בישול של כמחצית השעה עם הקליפה
צרור פטרוזיליה
מספר עלי סלרי
1-2 בצלים
1 גזר גדול
2-3 ביצים
שמן לטיגון (רצוי שמן תירס או חמניות)
מלח ופלפל לבן
קורט בהרט - לא חייבים

 

אחרי קירור לקלף את תפוחי האדמה ולגרר בפומפיה. לקצוץ יחדיו פטרוזיליה, עלי סלרי ובצל . לגרר גזר
בפומפיה עם חורים זעירים.

לערבב את כל התערובת ולהוסיף 2-3 ביצים. להוסיף מלח, בהרט ופלפל לבן.

 

 

 



לחמם שמן במחבת ובעזרת כף גדולה להניח בשמן הרותח.  מומלץ שחום השמן יהיה תמיד אותו החום שכן אחרת
הקציצה תתבשל ולא תיטגן. בשום אופן לא להנמיך את האש.

לטגן משני הצדדים. להוציא בעזרת מרית ולהניח על נייר סופג.

 

 

 

 

בד"כ לא נשאר הרבה להגשה כי חוטפים את הקציצות האלה עם ההוצאה מהמחבת.

 

בתיאבון

 

 

**ניתן להוסיף עגבניה קצוצה

 

אלינוער

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת