00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

קנלוני ממולאים בשר

18/11/2016

מנה מרשימה שמסתירה פשטות הכנה מרשימה עוד יותר:

רכיבים:

1 חבילת קנלוני מוכן ללא בישול

למילוי:

1 בצל בינוני קצוץ דק

1 שן שום

250 גרם בשר טחון

1 ביצה

חצי כוס פירורית מתובלת

לרוטב:

2 צנצנות רוטב עגבניות מוכן

הוראות הכנה:

מכינים את המלית: מטגנים את הבצל בשמן עד שיתרכך ויזהיב. מוסיפים את הבשר ומטגנים ביחד. בוחשים כדי לפורר אותו ולטגנו מכל הצדדים. מוסיפים את השום. ומטגנים למשך כשתי דקות נוספות. מוסיפים לתערובת גם את הביצה והפירורית המתובלת.

ממלאים את הקנלוני בתערובת הבשר על ידי דחיפת הקנלוני לתוך תערובת הבשר, כך שהוא ממלא את עצמו.

מניחים אותם זה לצד זה בצמידות בתבנית משומנת, בגודל 20X25. משטחים את שאריות המלית על הקנלוני. מפזרים את רוטב העגבניות מעל, מכסים בנייר כסף, ואופים כחצי שעה.

המהדרין מוסיפים מעל גם רוטב בשמל פרווה, אבל ניתן להסתדר גם בלי.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת