66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

תחתיות ארטישוק ממולאות באגוזים על מצע של קוסקוס

תחתיות ארטישוק ממולאות באגוזים על מצע של קוסקוס

זה שאצלי יש אתם יודעים נכון cheekycheeky אחד לא דגים, אחד לא עוף,אחד לא בשר,אחד טבעוני, וכולם לא רוצים לוותר על העוגה החלבית של אחרי הארוחה. אז מה עושיםשולפים מהמותן מחרטטים surprise ויוצא מעדן פרווה טעיםם.נפתרה הבעיה..כולם נהנים. במילוי יש כוסברה כך שהטעם שלה דיי שולט אם יש לכם בעיה עם טעמה של הכוסברה תמירו בפיטרוזיליה. קוסקוס פעם הייתי מכינה לבד את כל התהליך שזה מאוד טעים..אבל היום אין כבר כל כך כח אז אני קונה את המוכן במשקל תוספת מים תבלינים מעט שמן והקוסקוס מוכן.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

מה צריך:

חבילה קפואה של תחתיות ארטישוק.

כף חומץ

1 ח קוסקוס אינסטנט

למילוי:

1 בצל גדול קצוץ

חצי חבילה כוסברה

חצי חבילה פיטרוזיליה

מעט עלי נענע קצוצים

כוס וחצי אגוזי מלך טחונים

חציל אחד חתוך לקוביות בינוניות  ואפוי

4 שיני שום

2 כפות רסק עגבניות

מעט שמן לטיגון

מלח -פלפל שחור- מעט כמון  -פפריקה מתוקה - 2 כפיות מיץ לימון

לרוטב, ציר:

2 כפות שמן

1 בצל חתוך לרצועות

3 גבעולי סלרי כולל העלים

3 קישואים חתוכים לקוביות בינוניות

2 גזרים פרוסים

פיטרוזיליה קצוצה.

מלח - פלפל שחור - כורכום- מיץ לימון -קורט סוכר

אופן ההכנה:

בסיר גבוה מביאים לרתיחה מעט מלח כף חומץ ומים. שמים את תחתיות הארטישוק. מבשלים כ20 דקות מסננים ומצננים.

הכנת המילוי:

לחתוך את החציל לקוביות לערבב עם מעט שמן ולאפות עד השחמה

במעבד מזון / מטחנת בשר לטחון את הכוסברה הפיטרוזיליה והאגוזים

לשים בסיר מעט שמן ולטגן את הבצל עד שקיפות להוסיף את הרסק ולטגן כמספר דקות.

להוסיף את התערובת הטחונה ולערבב היטב להוסיף את החצילים / אפשר לוותר על החצילים. להוסיף את התבלינים. ולהמשיך לבשל תוך עירבוב כ5 דקות. לתקן תיבול  לכבות את האש ולצנן.

למלא את תחתיות הארטישוק

להכנת הרוטב:

בסיר רחב מאדים את הבצל מוסיפים את הסלרי הקצוץ הגזר והקישואים מוסיפים מלח כורכום ופלפל שחור קורט סוכר מטגנים עוד כמה דקות. מוסיפים מים ומיץ לימון מכסים את הסיר ומבשלים כ25 דקות.

מסדרים על הירקות את תחתיות הארטישוק הממולאות(המים צריכים להגיע עד חצי מגובה התחתיות)

מתקנים תיבול מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה עוד כ20 דקות.

להגשה :

מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל השקית. שמים תחתיות ארטישוק רוטב וירקות ומתענגיםםם devil

angel נשאר לכם מהמילוי תאכלו אותו ליד דג צלוי  זה טעיםםםwink.

בהצלחה והנאה

שלכם מכל ה  טובה

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת