77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

פיתה זעתר מגולגלת מקמח מלא בעשר דקות בקלי קלות

06/08/2015
פיתה זעתר מגולגלת מקמח מלא בעשר דקות בקלי קלות

עוד מתכון ששירה נכדתי הכינה בהדרכתי בקיטנת הקיטארינג

מתכון הבצק שמרים  של נוף ממאסטר שף

הבצק מתאים לפיצה למילוי עם בשר לפיתה עם זעתר

הפכתי את הפיתה עם זעתר למגולגלת ועם קמח מלא

שלב ראשון

כף שמרים יבשים

כו ס קמח שמתי קמח מלא

כוס מים פושרים

כף וחצי סוכר השתמשתי בסוכר חום

מערבבים במזלג את החומרים של השלב הראשון בקערה ,מניחים על השיש לעשר דקות.

מילוי

לערבב חמישים גרם זעתר עם שומשום בחצי כוס שמן זית

שלב שני

להוסיף לקערה של השלב הראשון

כוס וחצי קמח    הוספתי כוס קמח מלא וחצי כוס קמח

כפית מלח

רבע כוס שמן זית

אופן ההכנה

ללוש בידיים. לחלק את הבצק לשתיים

על משטח מקומח לרדד את הבצק למלבן דק בעובי מטבע של 5 שקלים

למרוח זעתר עם שמן, לגלגל את הבצק  לרולדה  לחתוך בעובי שתי אצבעות

אופים במאתים מעלות כעשר דקות.

הבצק רך נמס בפה אי אפשר להתעלם מהריח ומתחילים לבדוק עוד אחד ועוד אחד.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת