1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

שכבות ביסקוויטים ושוקולד

05/08/2015

בימי הקיץ אני משתדלת להכין עוגות קרות שלא מצריכות אפייה ,את העוגה הזאת

מכינים בעיניים עצומות כול כך פשוט מרענן וטעים ,למכורים לשוקולד ממליצה להכפיל

כמויות ,מי שרוצה אפשר להוסיף ליקר קפה או שוקולד לקרם מוסיף טעם וריח נהדרים ,

מצרכים:

250 גרם ביסקוויטים

250 גרם שוקולד מריר

1 מיכל שמנת מתוקה

1 כפית אבקת נס קפה

40 גרם חמאה

אופן ההכנה :

לחמם במיקרוגל את השמנת מתוקה כדקה שתהיה חמה אבל לא רותחת,להוציא מהמיקרו

,להוסיף את השוקולד המריר החמאה ואבקת הנס קפה ,

,לערבב עד לקבלת תערובת אחידה ,לכסות בניילון נצמד ,להעביר למקרר לחצי שעה עד שהתערובת

מסמיכה ונוחה למריחה .

הרכבה :

מרפדים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד שהקצוות עוברות את השוליים ,מסדרים שיכבה של

ביסקוויטים מורחים בעזרת מירית 1/3 מכמות הקרם בצורה אחידה ,ושוב שכבה ביסקוויטים

וקרם ,שלוש שכבות סך הכל ,כשהשכבה האחרונה קרם שוקולד ,עוטפים היטב את התבנית ,

מעבירים למקפיא לפחות ל4 שעות ,מוציאים משחררים את התבנית מהעוגה מסירים את הניילון

וחותכים לאצבעות או קוביות .

לשמור במקפיא אם נשאר משהוsurprise

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת