00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתנות קטנות

עוגיות לב במילוי טחינה ודבש

 

אני מאוד אוהבת טחינה, ומשלבת אותה הרבה במאכלים שלי.

להכנת טחינה בייתית אני משתמשת בטחינה משומשום מלא - היא בריאה יותר ומאוד טעימה.

 

להכנת עוגיות ועוגות אני משתמשת בטחינה רגילה - היא יותר מעודנת ומתאימה למתוקים.

הטחינה בעלת ערכים תזונתיים ובריאותיים רבים כמו סידן, ברזל, וסיבים תזונתיים.

 

להכנת העוגיות השתמשתי בטחינה של אחווה - זו הטחינה האהובה עלי,

טחינה טבעית וטעימה ללא תוספת נתרן, מתאימה במיוחד לקינוחים.

 

 

הכנתי עוגיות בסיגנון אלפחורס בטעמים של טחינה ודבש. שילבתי את הטחינה גם בבצק וגם במילוי.

 

המצרכים לבצק-

 

200 ג"ר חמאה

1/2 כוס אבקת סוכר

2 חלמונים

1 סוכר וניל

1/2 כפית גרד לימון

2 כוסות קמח תופח

1 כוס קורנפלור

4 כפות טחינה גולמית

 

למילוי-

3/4 כוס דבש

3/4 כוס טחינה גולמית

 

אגוזי מלך גרוסים לציפוי

 

אופן ההכנה-

במעבד מזון להניח את קמח ,אבקת סוכר, להוסיף את שאר החומרים ולעבד לבצק אחיד ורך.

לעטוף ולהכניס לקירור של כשעה לפחות.

 

לשטח את הבצק  לעובי של כחצי ס"מ ולקרוץ צורות - אני יצרתי צורות של לבבות, אפשר כל צורה שאתם אוהבים.

 

 

להכניס לתנור מחומם על 170-180 מעלות לכרבע שעה- להזהר לא לאפות יתר על המידה.

 

אחרי הקירור למרוח את המילוי. 

לערבב את הדבש עם הטחינה לקרם אחיד.

למרוח בין השכבות ומסביב לעוגיה. לטבול כל עוגיה באגוזי מלך גרוסים.

 

אפשר להכין בקופסה יפה ליום האהבה,

או סתם להכין קפה ולהתענג מכל ביס!

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל דפי62 אלא אם צויין אחרת