1515
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

תבשיל בורגול עם ירקות

28/07/2015

בורגול תבשיל נהדר שיכול לשמש כתוספת מעולה או כארוחה שלמה ,

בתוספת ירקות כיד הדמיון הטובה והרי לכם תוספת נהדרת ציבעונית ,

בריאה והכי חשוב טעימה ,20 דקות עבודה והמנה שלכם .

בורגול עם ירקות

מצרכים :

1 כוס בורגול גס

2 כוסות מים רותחים

1 בצל קצוץ

1 גזר חתוך לקוביות קטנות

1 קישוא חתוך לקוביות קטנות

1 כפית מלח

1/2 כפית כורכום

1 כפית שטוחה פלפל שחור

4 כפות שמן

אופן ההכנה :

להניח את הבורגול בתוך קערה עם מים קרים שיכסו את הבורגול לעשר דקות ,לסנן היטב .

בסיר שטוח לחמם את השמן להוסיף את הבצל לטגן מעט עד שהבצל הופך להיות שקוף ,

להוסיף את קוביות הגזר להמשיך לטגן כמה דקות ,להוסיף את קוביות הקישואים ולהמשיך

בטיגון עוד מספר דקות ,להוסיף את הבורגול המסונן ,לערבב עם הירקות להוסיף את התבלינים ולערבב

שכל הבורגול עטוף בתבלינים והירקות ,לצקת 2 כוסות מים רותחים ,להביא לרתיחה ,להעביר ללהבה

נמוכה ,לכסות במכסה לבשל כ15-20 דקות עד שכל המים נספגים ,לערבב ולהגיש ,

אפשר להוסיף קוביות או רצועות גמבה ,שום כתוש גרגירי חומוס מבושלים ,לפזר פטרוזיליה מעל

לפני ההגשה .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת