33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

גלידונית פליאו 2

גלידונית פליאו 2

כן, כבר יש לי מתכון לזה כאן באתר, אבל חברה הציעה לי אתמול להכין את זה שוב... ואכן הכנתי. 

נזללו בכיף !!

500 מ"ל חלב קוקוס

80 גר' חמאה 

1+1/2 כוסות אגוז קשיו 

1 כף תמצית ווניל משובחת

2-4 כפות סירופ מייפל אמיתי (אני שמתי 3 יצא כמעט לא מתוק... לבחירתכם)

מספר קיסמי שיניים חתוכים ל- 3

----------

חמאת בוטנים\זרעי חמניות\קוקוס\שקדיה

----------

200 גר' שוקולד מריר

4 כפות שמן קוקוס

----------

מתחילים בהכנה. מערבבים את כל המצרכים הראשונים בבלנדר, מוזגים בזהירות לתוך 3 תבניות פרלינים, מקפיאים למשך 4 שעות. אחרי שעה של הקפאה, שמים בפנים את קיסמי השיניים (יותר קל להטביע בשוקולד אח"כ).

אחרי 4 שעות, ממיסים את השוקולד ושמן הקוקוס בקלחת, המסה איטית וזהירה, מוציאים גם 2 כפות מחמאת האגוזים שבחרנו לתוך קערונת. 

מוציאים מגש אחד, מורחים עם כפית את חמאה האגוזים (בכמות ממש קטנה) וטובלים בשוקולד המומס. 

משאירים את כולם להתקשח על מגש ומחזירים למקפיא, ואז חוזר חלילה עם כל אחד ממגשי הפרלינים.

מקפיאים את הכל ללילה, ואוכלים בשמחה בבוקר :)))

 

שיהיה שבת שלום !

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת