00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים פה

תבשיל נבטוטים וקינואה

חיפשתי עוד רעיונות לתבשיל נבטוטים והחלטתי לנסות לשדך אותם עם קינואה. התוצאה מזכירה מג'דרה, אבל לא בדיוק devil.

הכנסתי חלק מהנבטוטים לסיר רק לקראת סוף הבישול כדי לשמור על פריכות.

המצרכים הדרושים:

  1. בצל בינוני
  2. קצת שמן זית
  3. 1 כוס קינואה לבנה
  4. 2 כוסות נבטוטים 
  5. גזר קטן
  6. עגבניה קטנה
  7. 2 שיני שום
  8. 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  9. 1 כפית מלח
  10. 2.5 כוסות מים

אופן ההכנה:

  1. קוצצים את הבצל והשום מטגנים בשמן זית בסיר קטן
  2. קולפים את הגזר וחותכים לרבעי עיגולים בעובי של כ-0.5 ס"מ
  3. חותכים את העגבניה לקוביות קטנות
  4. לאחר שהבצל משחים מוסיפים את הגזר והעגבניה החתוכים לסיר וממשיכים לטגן 2-3 דקות על אש גבוהה
  5. מוסיפים לסיר את הקינואה, כוס וחצי נבטוטים, המלח והפטרוזיליה וממשיכים לטגן תוך ערבוב עוד 2-3 דקות
  6. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה
  7. סוגרים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כעשרים דקות. אחרי עשרים דקות מוסיפים עוד חצי כוס נבטוטים, מערבבים וממשיכים לבשל על אש קטנה עד שכל המים נספגים - כחמש דקות

בתיאבון!

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מתכוניםפה אלא אם צויין אחרת