66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פיצת מזונות

פיצת מזונות

בס"ד

 

פיצה מהירה להכנה וטעימה להפליא, מתכון נפלא לארוחת ערב מהירה לילדים.

המתכון נלקח ממגזין טעימות האחרון.

 

 

המצרכים לבצק:

3 כוסות קמח

1 כף שמרים יבשים

1 כף סוכר

1/4 1 כוסות חלב פושר (או חלב קר מעורבב עם מים רותחים)

1/2 כף מלח

3 כפות שמן זית

 

לרוטב:

3 שיני שום כתושות

2 קופ' רסק עגבניות קטן

1 כף שמן זית

מלח,פלפל

תבלין לפיצה/ארגנו

1 כוס מים

 

 

זיתים,תירס,פטריות,גבינה צהובה

 

אופן הכנת הבצק:

- בקערת המיקסר מערבבים ביחד את הקמח והשמרים.

- מוסיפים את הסוכר והחלב ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד.

- מוסיפים את המלח והשמן ומערבלים עד שהבצק רך וגמיש.

- מניחים לתפיחה של חצי שעה.

אופן הכנת הרוטב:

- במחבת מחממים את השמן ומטגנים קלות את השום.

- מוסיפים את רסק העגבניות,התבלינים והמים ומביאים לרתיחה.

- מבשלים רבע שעה, מכבים ומקררים.

אופן הכנת הפיצות:

- מחלקים את הבצק ל- 10 כדורים.

- מרדדים על משטח מקומח כל כדור בצק לעיגול.

- מניחים בתבנית מכוסה בנייר אפיה.

- מורחים 2 כפות מהרוטב,שמים תוספות וגבינה צהובה מעל ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 10 דקות

עד שהפיצות משחימות.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת