00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

לחם איכרים איטלקי

 

 

 

 

לחם איכרים איטלקי

 

לחם שטוח יחסית וטעים להפליא / במילוי פטרוזיליה קצוצה ושיני שום, המתאים לאכילה עם גבינות לבנות
רכות או צהובות פיקנטיות.

 

 

 

מצרכים

3.5 כוסות קמח שמרים
1/2 - 3/4 כוס מים פושרים
2 כפות חמאה
2 כפיות מלח גס
צרור פטרוזיליה קצוצה
4-5 שיני שום קצוצות

מעט קמח לקימוח פני הלחם טרום אפיה

 

 

 

                                                                                                לפני האפיה                                                                                                                                         

                                                                                                    

 

 

 

 

למלא קערה בקמח. ליצור גומה באמצע התבנית ולהוסיף חמאה ואת המים להוסיף בהדרגה תוך ערבוב
מתמיד בעזרת מזלג.   להוסיף מלח, פטרוזיליה ושום ולהמשיך לעבד את הבצק תוך לישה כ 10 דקות
עד קבלת בצק רך .

 

 

אם הבצק דביק מידי אפשר להוסיף עוד 1/2 כוס בהדרגה. לכסות במגבת ולהתפיח  (עד 3 שעות).
 

 

 

 

                                                                                                               אחרי האפיה

 

 

 


ליצור צורת פיתה גדולה ולהניח בתבנית קרטון. להתפיח שוב כ 10 דקות. לחרוץ חריץ לאורך הבצק
ולקמח מלמעלה.

 

 

לאפות בחום של 200 מעלות כ 30-40 דקות.

 

טעים.

 

 

 

 

 

 

.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת