00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

המבורגר ביתי

המבורגר ביתי

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

זה נכון שקל יותר לעמוד בתור ולבקש המבורגר עם ציפס ושקיות של קטשופ ומיונז...  אבל טעים יותר ובטח שבריא יותר להכין את ההמבורגר המופלא הזה בבית,

מבטיחה לכם שההכנה קלה שכרה בצידה.

 

כבר שמעתי רבות וקשות אודות מרכיבי ההמבורגר ברשתות השונות. מודה.  מעולם לא אהבתי ולא אכלתי את הטעים ההוא  שרבים נוהרים לקראתו בתורים האנסופיים... 

אישית, אני מעדיפה להכין בבית ולהגיש מנה קטנה יותר מחומרים מזינים .

אפשר עם לחמניות מקמח מלא שהכנתן דורשת התפחה ראשונה מה שמחייב אותנו להערך לכך מבעוד מועד. 

 

 

לחמניות מקמח חצי לבן חצי מלא. (מתכון בקרוב)

 

המבורגר מעולה

קילו בשר טרי טחון-צלעות או אנטיריקוט

בצל קצוץ שלם

3-5 שיני שום קצוץ

מלח

פלפל שחור גרוס

מערבבים היטב את כל החומרים מעסים לפחות 3-5 דקות בידיים

יוצרים צורות מניחים על ניר אפיה במגש. מזלפים מעט שמן זית על כל מנה.

מלהיטים מחבט כבדה וצולים או מנגל על האש. 

 

 

 

 

בתאבון

 

 

 

 

 

 

 

 

ריקי ברוך

מאמנת אישית וקבוצתית עיתונאית רשתבלוגרית.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת