00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

גליליות חצילים וקישואים בגבינת עזים ובזיליקום

09/07/2015
גליליות חצילים וקישואים בגבינת עזים ובזיליקום

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

גם אם על פני השטח זה נראה כדורש זמן הכנה רב, הרי שהכנתן של הגליליות האלו מהירה ודורשת מינימום השקעה עד שלב המילוי. 

לארוח, לארוחת ערב משפחתית, לבראנץ או לכל הזדמנות אחרת הקדישו את דקות ההכנה האלו כי התוצאה והטעמים יהיו בהחלט כדאיים. 

 

 

 

החומרים:

1 קישוא גדול שטוף פרוס לאורך  בעובי 1ס"מ 

1 חציל גדול שטוף פרוס בעובי 1 ס"מ

עלי בזיליקום

רול גבינת עיזים  (חתוכה לחצי פרוסות בעובי 1-1.5 ס"מ. 

 

 

 

 

 

 

ההכנה:

פורסים את החציל ואת הקישוא לאורך .

מניחים על תבנית אפיה מרופדת בניר אפייה  ומתיזים שמן זית.

מכניסים לתנור שחומם מראש וצולים עד להשחמה. 

מוציאים ובוזקים מעט מלח.

מוסיפים על פני כל אחד מהם פרוסת שום דקה.

לאחר שהצטננו מעט חותכים כל חצי/קישוא לחצי מאורכו

על כל מחצית מניחים עלה של בזיליקום וגבינת עיזים מגלגלים ומגישים. 

 

 

 

 

 

בתאבון

 

 
 

 

ריקי ברוך

מאמנת אישית וקבוצתית עיתונאית רשתבלוגרית.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת