00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

לביבות תירס ותפוחי אדמה

לביבות תירס ותפוחי אדמה

 

 

 

 

 

 

אני לא אוהבת להשתמש במונח שאריות אבל קורה לא אחת שנשארים לנו מיום ליום כמויות מזון שאינן מספיקות למנת הגשה וחבל לנו להשליך לפח.

את קלחי התירס שבשלתי לא סיימו ואת יתרת הפירה שנחטף עם השניצל העברתי לקופסא.

הבקר החלטתי לשלב ביניהם ולהפכם ללביבות קלילות כתוספת לארוחת צהריים.  הגשתי אותן חמות. הן יצאו נפלאות. 

המרכיבים:

גרעיני תירס טרי מבושל משלושה קלחים.

200 גרם פירה מוכן

ביצה

כף גדושה קמח

2 כפות פירורי לחם

מלח, פלפל שחור גרוס

 

 

ההכנה

לערבב את הכל ולהמתין חצי שעה לפני יצירת לביבות. 

לטגן במחבט רחבה ולהגיש מיד. 

 

 

בתאבון

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ריקי ברוך

מאמנת אישית וקבוצתית עיתונאית רשתבלוגרית.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת