00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

פורטובלו במילוי פנקו ואגוזי אדמה

מנה נפלאה לטבעונים/צמחוניים שתשמח כל אוהב אוכל

יש להוציא את הרגל של הפטריה

במקביל נטחן בפולסים במגימיקס קשיו פיסטוק ובוטנים ולקראת סיום נוסיף את "הרגל" של הפטריה

נעביר לקערה נוסיף פירורי פנקו נתבל במלח גס פלפל גרוס מעט טימין כפית שום ירוק אם אין שום כתוש .

נמלא את הפטריות. נזלף מעט מעט שנמן זית מעט סילאן ובלסמי מצוצמם.

נאפה בתנור חם 190 מעלות 15 דקות

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת