00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

אסאדו -בין הצלעות לצד בצלים ושמפניון

נחתוך את הבשר בין הצלעות

במקביל בסיר רחב נחמם 4 כפות שמן זית נצרוב קלות את הבשר

נוסיף 10-12 יח' בצלצלים נתבל במלח גס פלפל גרוס טימין 2 כפות דבש וחצי כוס יין אדום .

נוסיף 2 כוסות נוזל או מים נרתיח נבשל כ 10 דקות.

נעטוף בנייר כסף ואז נעביר לתנור לחום 170 מעלות שעה וחצי.

לאחר שעה וחצי נוריד את נייר הכסף נזלף שוב מעט דבש נוסיף סלסה של פטריות חורש/שמפניון ונמשיך עוד 45 דק' .

קל מהיר והעי חשוב טעים.

בתיאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת