00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

מוקפץ טעים במיוחד

לחתוך ירקות לרצועות דקות גזר קישוא כרוב לבן כרוב אדום קישוא בצל לבן בצל סגול .

במקביל לחתוך חזה עוף לרצועות דקות אני הוספתי גם רצועות בקר (בישלתי מראש) לצלי ומהשאריות חתכתי.

ובווק חם להוסיף 2 כפות שמן קנולה ולהקפיץ את הירקות תוך כדיי הקפצה קבועה כך הירקות לא יהיו סמרטוטים אלא פריכים

לסיום הוספתי נבטים ואז את הבשר.

נתבל ברוטב סויה כף שום כתוש גינגר מעט רוטב צ'ילי מתוק.

לסיום נוסיף בוטנים מסוכרים מעט שומשום שחור/קלוי וכמה טיפות שמן שומשום לארומה.

בתיאבון.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת