66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פאי מוס שוקולד

03/07/2015
פאי מוס שוקולד

בס"ד

 

פאי במלית מוס שוקולד אוורירי ונפלא קל להכנה והטעם.....פשוט נפלא.

 

המצרכים:

לתחתית:

250 גרם פתי בר בטעם שוקולד (או רגיל ותוספת של 2 כפות קקאו)

100 גרם מחמאה (לחלבי חמאה)

2 כפות סוכר

 

למוס:

2 מיכלי קצפת צמחית (לחלבי שמנת מתוקה)

100 גרם שוקולד מריר

 

קקאו לזריה

 

אופן ההכנה:

- לטחון את הביסקוויטים לפירורים.

- להוסיף את המחמאה והסוכר ולערבב עד לקבל תערובת אחידה ולחה.

- להכניס לתבנית פאי את הפירורים ולהצמיד לתחתית ולדפנות בשכבה דקה ואחידה (אין צורך לשמן את התבנית).

- להכניס את התבנית להקפאה למשך חצי שעה.

- לחמם בקלחת מיכל אחד של קצפת צמחית. לכבות את הגז.

- להוסיף את השוקולד,להמתין דקה ולערבב עד שכל השוקולד נמס.

- להקציף את המיכל השני של הקצפת ולערבב בתנועות קיפול עם השוקולד.

- לשפוך מעל התחתית הקפואה ולהכניס למקרר לכמה שעות טובות להתייצבות.

- לפני ההגשה לקשט בקקאו.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת