33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

קציצות בקר ברוטב עגבניות לשבת בצהריים

קציצות בקר ברוטב עגבניות לשבת בצהריים

את זה לא הכנתי המון המון זמן. 

מה יש בצלחת ? 

קציצות בקר ברוטב עגבניות, אורז ועדשים אדומות, רוטב צ'ימיצו'רי ביתי .

לקציצות

1 ק"ג בשר בקר 

1 ביצה

1 בצל קצוץ דק דק 

1 כף תערובת עשבי תיבול יבשים

קינמון, כמון, פפריקה אדומה, פלפל שחור

לרוטב

2 בצלים חתוכים לטבעות

6 שיני שום קצוצות

1 קופסא קטנה של רסק עגבניות

1 קופסה קטנה של עגבניות מרוסקות 

מים

תבלינים : קינמון, תבלין BBQ, מלח גס, פלפל שחור גרוס, פפריקה אדומה

מתחילים בקציצות. מערבבים את כל המרכיבים וצרים קציצות קטנות ( בערך 24 קציצות). מחממים תנור לחום של 250 מעלות ואופים אותן למשך 10 דקות. זה על מנת שלא יתפרקו בתוך הרוטב. 

תוך כדי שהן בתנור, מתחילים בהכנת הרוטב.

בשמן קוקוס\שומן בקר מזוקק מטגנים את הבצל ושיני השום. מוסיפים את כל השאר ומביאים לרתיחה. כאשר הקציצות מסיימות, בעזרת מלקחיים מכניסים אחת אחת פנימה, נותנים ערבוב קל בידיים לסיר, ובאש קטנה מבשלים למשך 45 דקות .

 

לרוטב הצ'ימיצ'ורי

2 חבילות של פטרוזיליה (בלי הגבעולים)

8 שיני שום 

1 בצל קטן

1/2 גמבה אדומה

1/3 כוס שמן זית

1/4 כוס חומץ בלסמי

1 כפית מלח 

שמים את כל הירקות במאסטר סלייסר או במעבד מזון וקוצצים את הכל דק דק . 

בקערה מוסיפים את הזמן, החומץ והמלח יחד לירקות הקצוצים ומערבבים היטב. 

שומרים בצנצנת סגורה במקרר. 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת