00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתנות קטנות

קרם שוקולד עם דובדבנים שיכורים...פרווה/טבעוני

 

 

מודה, אני אוהבת קינוחים. גם להכין וגם לאכול...

 

האתגר מגיע כאשר צריך להכין קינוח שהוא פרווה .

 

קיבלתי לנסות את סדרת המוצרים החדשה של אלפרו- שמנת קוקוס , שמנת אורז וסויה לבישול ואפייה.

החלטתי לנסות ולהכין מוס שוקולד,

ללא ביצים וללא מוצרי חלב שיהיה גם פרווה וגם טבעוני.

 

 

 

לא האמנתי אבל יצא קינוח מצויין, טעם שוקולדי נפלא ולא מרגישים שאין מוצרי חלב או שמנת בפנים.

המוצרים מכילים הרבה פחות קלוריות משמנות חלביות.

החלטתי לשלב בפנים דובדבנים - עכשיו הם בשיא העונה,  דובדבנים מתחברים נהדר עם שוקולד.

את הדובדבנים השרתי בליקר.

 

 

המצרכים ל-6 מנות

 

150 ג"ר שוקולד מריר פרווה

1 קופסה קרם אורז לבישול אלפרו

10 דובדבנים מגולענים חצויים

1כף ליקר דובדבנים או רום או ברנדי

פירורי ביסקויט פתיבר שוקולד ( לא חובה )

לקישוט -

100 מ"ל קרם קוקוס אלפרו 

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

 

אופן ההכנה-

לגלען את הדובדבנים ולהשרות עם כף ליקר. 

בקערה לשים את השוקולד. להניח את הקערה על סיר עם מים רותחים  (בן מרי)

עד שהשוקולד נמס.

 

לקרר. להוסיף את קופסת הקרם אורז.

 

 

 

לשלב את הדובדבנים לקרם.

 

להניח פירורי בסקויט פתי בר שוקולד בתחתית הכלי ומעליו  לזלף את קרם השוקולד.

 

 

 

להכניס את הקרם לקירור במקרר להתייצבות. כשעה.

לאחר שהקרם התיצב , (המרקם הוא בין מוס לקרם כמו מעדן שוקולד)

להקציף את קרם הקוקוס עם האינסטנט ולזלף מעל כקישוט.

להניח דובדבן מעל ולהגיש בתאבון!

 

 

ואם אתם לא טבעונים שדרגו את המנה בתוספת בישקוט מעל

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל דפי62 אלא אם צויין אחרת