44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מה? איפה? כמה? למה?

מתכון ספגטי שקשוקה עם רוטב עגבניות מנצח

ולמה אני מרשה לעצמי לקורא לו מנצח?

כי הוא מצא חן בעיני כל הארבעה. שזה הישג עצום.

וגם בעיני אמא שלהם וגם בעיני אבא שלהם.

אבל למה אני מקדימה את המאוחר?...

 

ילדיי, שיהיו בריאים חמסה שום בצל, לא אוהבים רוטב עגבניות לפסטה מוכן. של אף חברה.

וגם לא ממש אהבו את זה שאמא שלהם הכינה...

ואז היינו אצל סבתא, והיא גילתה לי את סוד הקסם לרוטב עגבניות מושלם.

התוספת שתוספת היא..... -  עגבניות!!

אבל לא סתם עגבניות  - מחית עגבניות בבקבוק זכוכית.

כה אמרה הסבתא, ואני הפשלתי שרוולים.

.

.

 

עכשיו, חברה - יעילות.

לא בא לי לשמור מחית עגבניות (אפשר עד 3 ימים).

ובכל מקרה צריך לבשל הרבה זמן - אז יאללה נכין כמות.

 

מה נכנס לסיר?

2 בצלים  שהוזהבו

שום. אמיתי. ראש גדול על הכתפיים. זה מרגיש לי יותר טעם מאשר הקפוא של דורות. במחילה.

5 עגבניות חתוכות גס

בקבוק שלם של מחית עגבניות  של גרנד איטליה!

תבלינים - מלח, פלפל, אבקת מרק, פרפיקה, והוספתי תיבולית קנור של שום פטרוזיליה.

כוס מים.

 

מלא זמן על אש בינונית, מכוסה. לראות אם צריך להוסיף מים.

 

כשהרוטב היה מוכן, השארתי כשליש בסיר להמשך בישול עם שעועית ירוקה עדינה.

את השאר העברתי למחבת, והוספתי חצי קרטונית של שמנת לבישול.

חימום קל, 6 ביצים מעל - והשקשוקה לתפארת מדינת ישראל.

 

להגשה, השתמשתי בספגטי כתחתית.

כך שכל אחד קיבל קערה עם ספגטי, ומעל שקשוקה.

הקריספיות של הביצה, עם רוטב הרוזה והפסטה - התגלה כשילוב סופר דופר מוצלח.

כייף, אחר, טעים.

רק איך לא חשבתי לצלם?!

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מפקדת הערוגה אלא אם צויין אחרת