2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

מאפה תרד וגבינות (גוזלמה)

בימים חמים אלה אני מחפשת להכין מאכלים קלים ומשביעים ,אחד השילובים

הנהדרים שאני אוהבת זה תרד וגבינות ,הנה מאפה נהדר מהמטבח הטורקי ,

הבצק עשוי משני מריכיבים בלבד ,והמילוי גבינות ותרד ,תכינו ותהינו .

מצרכים לבצק:

11/2 כוסות קמח

גביע יוגורט טיבעי

מצרכים למילוי :

100 ג'ר עלי תרד טריים חתוכים לחתיכות גדולות

100 ג'ר גבינת פטה או בולגרית

50 ג'ר קשקאוול מגורד /או גבינה צהובה

אופן ההכנה :

בקערה להניח את הקמח והיוגורט ללוש לבצק רך ואחיד ,אפשר ללוש ביד ואפשר

גם במקסר ,לעטוף את הבצק בניילון נצמד לשמור במקרר כ15 דקות .

לערבב את כל חומרי המילוי .

לחלק את הבצק לארבע חלקים שווים ,לרדד כל חלק לעיגול דק ,לשים חלק מהמילוי

על חצי מהעיגול ,לסגור את הבצק היטב .

לחמם מחבת טפלון ,למרוח 2 כפות שמן על המחבת,להניח את המאפה מטגנים כשתי

דקות מכל צד עד שמתחילים להיווצר כתמים חומים על הבצק ,להוציא את המאפה ,לחתוך

לארבע חלקים ,ולזלול

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת