88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגיות פיסטוק

עוגיות פיסטוק

עוגיות פיסטוק

 

 

 

 

 

 

 

 

מכדררים ביד את  בצק העוגיות, 

ומגלגלים  לציפוי, בצלוחית סוכר דמררה

מניחים בתבנית מרופדת נייר אפיה

 

אפיה בחום נמוך, לשמירת הצבע  (לי ארך 25 דקות)

 

 

 

 

עוגיות פיסטוק בציפוי סוכר דמררה 

 

מצרכים:

200 גרם חמאה

80 גרם אבקת סוכר

ביצה אחת

290 גרם קמח רגיל

120 גרם פסטוק קלוי קצוץ

20 גרם שמנת מתוקה

100 גרם סוכר דמררה לקישוט (הסוכר בצבע מוזהב, לא החום כהה),

 

אופן ההכנה:

  1. במיקסר עם וו גיטרה מקציפים חמאה ואבקת סוכר עד שהמסה בהירה ואוורירית. מוסיפים ביצה ומעבדים. מקלפים את דפנות הקערה בעזרת מרית ומוסיפים את הפיסטוק ושוב מערבבים. לבסוף מוסיפים את הקמח ותוך שהוא מתערבב מזלפים את השמנת לתוך המיקסר. מקררים את הבצק כחצי שעה.
  2. מכדררים כדורים בקוטר של 2 ס"מ ומגלגלים בסוכר דמררה. מניחים את העגיות על מגש עם נייר אפיה ללא צורך במרווחים גדולים.
  3. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 155 מעלות במשך 15-25 דקות בערך (תלוי בתנור). זו אפיה איטית ופחות חמה כדי לשמור על צבע בהיר ויפה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

קרדיט:

מתכון: טולי יקותיאל

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת