77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

הטונה מקופסא - הקציצות ממני

 

כל מי שמכיר אותי, יודע שאני מאוד אוהבת דגים, בכל הצורות ובכל הזדמנות שיש לי אני אוכלת דגים. דווקא טונה אני פחות אוהבת, למרות שאני יודעת שיש הרבה שאוהבים טונה ולא אוהבים דגים. לי הטונה לא טעימה בצורה הטבעית שלה, אבל אם משדכים לה מצרכים נוספים ועושים ממנה משהו אחר, למשל קציצות, זה כבר משהו אחר.

אז כדי שהמשהו האחר הזה יהיה גם מעניין וגם טעים, ערבבתי טונה סטארקיסט עם טונה של ריו שאמורה להיות טונה בעלת טעם איטלקי אמיתי, ועוד תוספות, והפכתי אותן לקציצות טעימות שנזללו מיד.

קבלו מתכון לקציצות טונה, טעים ומהיר הכנה, ילדים מאוד ישמחו לאכול מהן.

קצת צילומים על תהליך ההכנה ובהמשך המתכון

והמתכון

מצרכים:

1.     1 קופסא טונה ריו מסוננת מנוזלים

2.     1 קופסא טונה רגילה

3.     2 ביצים

4.     1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה

5.     2 בצלים קצוצים

6.     4 עד 5 כפות קמח מצה (או פירורי לחם)

7.     מעט מלח ופלפל שחור לפי הטעם 

הוראות הכנה:

1.     לחמם שמן במחבת, להוסיף את הבצל, לאדות, להניח במסננת ולקרר

2.     להכניס לקערה את הטונה, פטרוזיליה, בצל, קמח מצה, ביצים, מלח ופלפל לערבב, לתת לעיסה לנוח               רבע שעה

3.     ליצור קציצות. אפשר לצפות אותן בפירורי לחם ואפשר בלי פירורי לחם

4.     לטגן מעט עד להשחמה

5.     להגיש חם ובתיאבון

 תודה לכל מי שביקר והגיב לי בבלוג 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת