00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סודות של מטבח טוב

סלט ירוק עם בטטה אפויה ואגוזי פקאן

02/09/2015

 

1 יח' (120 גר') - עלי בייבי

2-3 יח' - בטטות (מקולפות,שטופות,חתוכות ואפיות)

150-200 גר' - אגוזי פקאן

המצרכים לרוטב:

2 כפות - סוכר חום

2 כפות - חרדל  דיז'ון

25 מ"ל - מיץ תפוזים

75 מ"ל - שמן זית

 

מעררבים את העלים עם הבטטות והאגוזים.

מנהרים היטב את מצרכי הרוטב ומתבלים.

 

זהו:)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Lena1307 אלא אם צויין אחרת