00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

פאי פירות יער

09/06/2015

 

 

 

 

 

לבצק:

2.5 כוסות קמח
3 כפות סוכר
קורט מלח
200 גר' חמאה רכה
5 כפות מים קרים

 

למילוי:

450 גר' פירות יער קפואים (סוגים שונים)
חצי כוס סוכר
3 כפות קמח
1 כף מיץ לימון

 

 

 

 

 

 

בקערה, לערבב קמח, סוכר ומלח. להוסיף חמאה ולהכניס לתוך הקמח עד יצירת בצק פירורים.
להוסיף את המים ולעבד את הבצק לתערובת הוצוגנית. ליצור 2 כדורים, לאטוף בניילון נצמד
ולהכניס למקרר לייצוב לבערך שעה.


 

לחמם תנור ל 180 מעלות. להוציא את הבצק ולהביאו לטמפ' חדר.  לרדד כדור אחד ולשטח בתבנית פאי משומנת.

 

 

 

להפשיר את פירות היער. להוסיף סוכר, לימון וקמח ולערבב היטב.  
לפזר מעל הבצק . לרדד את כדורי הבצק השני ולהניח מעל המילוי. לנקב את פני הבצק במספר מקומות ולאפות כשעה .

לקרר את הפאי ולהכנסי למקרר לייצוב למספר שעות.

 

 

 

חגיגה לחיך

 

אלינוער

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת