00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים פה

תבשיל כרובית, גזר ואפונה

כשנמאס לי להכין כרובית אפויה, החלטתי לנסות משהו חדש.

המתכון יחסית מהיר להכנה - אין צורך בבישול מקדים של הכרובית.

 

המצרכים הדרושים:

  1. 1 כרובית טרייה בגודל בינוני
  2. 1 גזר
  3. 1 כוס אפונה קפואה
  4. 1 בצל קטן
  5. 2 שיני שום
  6. 4 כפות רוטב סויה
  7. 2 כפיות מלח
  8. קצת פלפל טחון טרי
  9. שמן זית לטיגון - כ-2 כפות

 

אופן ההכנה:

  1. מפרקים את הכרובית לפרחים בגודל בינוני-קטן
  2. מקלפים וקוצצים את הבצל והשום, מקלפים את הגזר וחותכים לקוביות
  3. בסיר מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל והשום עד שהבצל הופך שקוף - צהבהב
  4. מוסיפים את הכרובית והגזר וממשיכים לטגן על אש גבוהה תוך ערבוב 2-3 דקות
  5. מוסיפים את האפונה (אין צורך להפשיר), רוטב הסויה, המלח והפלפל וממשיכים לטגן תוך ערבוב עוד 2-3 דקות
  6. מנמיכים את האש, סוגרים את הסיר וממשיכים לבשל עוד כ-15 דקות עד שהכרובית במרקם מטעים לאכילה (לא רכה מדי). מערבבים מפעם לפעם.

בתיאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מתכוניםפה אלא אם צויין אחרת