55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

סלט עוף אסייתי קר

12/06/2015

 

שניצל, חזה עוף בגריל, מה עוד אפשר לעשות עם חזה עוף ? בניסיונותיי לחפש ולגוון את המאכלים שאפשר להכין מחזה עוף הגעתי למתכון תאילנדי  של סלט עוף עם עשבי תיבול - לאפ גאי

אז כמובן שאת המתכון התאמתי למצרכים שהיו לי בבית ולטעמם של בני משפחתי:

הנה המתכון

1/2 קג' חזה עוף קצוץ בסכין דק דק

1 כף אורז בסמטי (לא מבושל)

חופן עלי כוסברה

חופן עלי נענע

בצל סגול חתוך לרצועות

2 מלפפונים בינוניים

שמן שומשום

לרוטב: 

2 כפות רוטב דגים

2 כפות מיץ לימון

1 כפית רוטב סויה

1 כפית סוכר חום

אופן ההכנה:

 קוצצים את העוף בסכין חדה דק דק. מעבירים למחבת עם טיפונת שמן שומשום, מערבבים עד שבשר העוף מתבשל לחלוטין, אך לא משחים.

 מעבירים לקערה ומקררים. 

מחממים מחבת נקיה וקולים את האורז תוך כדי ערבוב תמידי כ - 6 דקות, עד שהאורז משחים מעט. מקררים וטוחנים לאבקה בעזרת מטחנת תבלינים או מכתש ועלי. 

חוצים את המלפפונים לשניים לאורכם מוציאים את הליבה וחותכים לפרוסות, מערבבים את חתיכות העוף עם יתר הירקות ועם הרוטב 

מפזרים מעל את האורז הטחון ומגישים מיד

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת