77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

קינוח שכבות של עוגיות לוטוס, קצפת עם גבינה ודובדבנים חמוצים

05/06/2015

קינוח טעים וקלי קלות הכנה, לא מצריך תנור.

מצרכים:

  1. 1 עד 2 חבילות עוגיות לוטוס 
  2. 1 שמנת מתוקה + 4 כפות אבקת סוכר
  3. 1 חבילה אינסטנט וניל
  4. 1/2 כוס חלב
  5. 250 גרם גבינה 5%
  6. 1 צנצנת של דובדבנים חמוצים + 2 כפות גדושות קורנפלור

מרכיבים את המנה: אפשר להכין את המנה בכוסות חד פעמיות לשתייה קרה, כוסות מיוחדות לקינוח, או צנצנות יפות

לשכבת הפירורים - לרסק במעבד מזון את העוגיות ולפזר בכוסיות

לשכבת הקצפת והגבינה - להקציף ביחד, שמנת מתוקה, אינסטנט וניל, חלב ואבקת סוכר לקבלת קצפת אחידה, להוסיף את הגבינה, לערבב היטב ובעזרת כף או שקית זילוף, לפזר מעל הפירורים

לשכבת הדובדבניםלסנן את הדובדבנים מהקופסא. את המים בצרוף 2 כפות קורנפלור להכניס לקלחת, לערבב היטב שלא יהיו גושים ולבשל יחד עד לרתיחה ועוד שתי דקות, עד לקבלת מרקם סמיך. להוסיף את הדובדבנים לערבב בעדינות, לקרר.

לשמור את הקינוחים במקרר עד ההגשה. אגב טעים גם בטמפרטורת החדר.

פירורי העוגיות 

הקצפת מעל 

הדובדבנים מעל

 

בתיאבון לכולם

 תודה לכל מי שביקר והגיב לי בבלוג 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

33 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת