00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

פשידות תירס ופטריות במנות אישיות

פשידות תירס ופטריות במנות אישיות

 

 

 

 

 

 

 

 

כשחושבים על פשטידות, קיש, פאי ודומיהם הרי שאפשר להגיש בכל דרך וצורה שנבחר ובהתאם לקהל היעד שלנו. בכל שקשור לארוחת הצהריים של הבת שלי זה חייב לבוא במנות קטנות כי כך היא נוהגת לאכול. לא משנה מה היא אוכלת וגם אם זה הביס האחרון וכבר נגמר לה "התאבון" אז אין שבב של סיכוי שהיא תחליט להכניס אותו לפה ולהותיר אחריה צלחת נקייה. כך היא מהיום שאני מכירה אותה קצת יותר משלושים שנה.

 

הבקר היא יצאה ללימודים ובא לי להכין לה עם שובה מנות אישיות של פשטידת תירס ופטריות. הפאלתי את חוש האילתור ואת הדימיון מה שאני בדרך כלל כאשר אני נכנסת למטבח וזה מה שיצא....

והרשומה כולה כבר כאן. 

אשמח שתצטרפו 

 

 

 

 

 

ריקי ברוך

מאמנת אישית וקבוצתית עיתונאית רשתבלוגרית.

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת