66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגת שמרים שוקולדית

עוגת שמרים שוקולדית

בס"ד

 

בזמן האחרון רצה ברשת העוגה הזאת והייתי חייבת לנסות אותה גם כן

ממליצה בחום

המצרכים:

 

3.5 כוסות קמח

1 כף שמרים יבשים

1/4 כוס סוכר

3/4 כוס שמן

1 ביצה

1-1/2 כוס מים פושרים

1/2 כפית מלח

 

ממרח חלווה וניל

טבלת שוקולד מריר (לחלבי שוקולד חלב)

 

אופן ההכנה:

 

- בקערת המיקסר להניח את הקמח,שמרים,סוכר,שמן, ביצה וכוס מים (במידה וצריך מוסיפים את חצי הכוס הנותרת) ומתחילים ללוש עד שהבצק מתאחד.

- מוסיפים את המלח וממשיכים בלישה עוד חמש דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש.

- מכסים בניילון נצמד ומתפיחים לשעה במקום חמים.

- מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים.

- מרדדים כל חלק על משטח מקומח קלות לעלה דק.

- במרכז העלה רחוק מהשוליים מורחים 1-2 כפות ממרח החלווה.

- מניחים מעל הממרח את טבלת השוקולד.

- חורצים פסים בצידי העלה וקולעים לצמה מעל השוקולד.

- מכינים משאר העלים אותו הדבר או ממלאים בממרח שוקולד וקולעים לצמה.

- מניחים לתפיחה של חצי שעה.

- מברישים בביצה טרופה ומכניסים לאפיה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 25-30 דקות עד שהמאפה משחים היטב.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת