55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אור קטן גדול

חזה עוף א-לה מילנז

אז כמו שראיתם כאן ...התקבלה בביתי הקט חבילת מוצרי Grand Italia 

לאחר ארוחת צהריים משוקשקת התפניתי להכין את ארוחת ליל שישי . התכנון היה להכין שניצל מילאנז....(לא כשר) ....המוצרים ישנם, גבינות ניקנו , ניגש למלאכה. 

אוי ואבוי לבושה....שכחתי לקנות שניצל עגל ובבית יש חזה עוף דפוק, מוכן לשניצלים. מה עושים? חזה עוף נוטה להתייבש במהרה ....מבאס ...אוףףףףףף

אחרי דקות מספר של ביאוס, כעס עצמי והתמרמרות החלטתי לנסות ....

השריתי את חזה העוף במשרה של מיץ לימון ושמן זית למשך כעשר דקות. 

לאחר מכן טבלתי בביצה ובפרורי לחם מתובלים וטיגנתי (רחמנא לצלן) . 

הונחו השניצלים בצד תוך מעקב צמוד לבל יגיעו הגמדים (הגדולים , במקרה שלנו surprise ) ויעלימו את המטוגנים הטריים. 

בסיר קטן הכנסתי שתי קופסאות של עגבניות חתוכות דק ובישלתי כ- 45 דקות). 

כעת למלאכת ההרכבה 

בתבנית חסינת חום הנחתי את השניצלים ומעליהם שפכתי את רוטב העגבניות . מעל התפזרה לה גבינת מוצרלה מגורדת (הכמות כראות עיניכם ) ומעט פרמז'ן מגורדת גם היא. 

כל הכבודה הזו נכנסה לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ- 20 דקות. 

טעיםםםםםםם

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אור יחיד אלא אם צויין אחרת