00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתנות קטנות

מיני עוגות גבינה עם תפוחי עץ וקינמון

IMG_2225

IMG_2247

 

 

מיני גביניות בתבנית שקעים של מאפינס, בשילוב תפוחי עץ מקורמלים וקינמון.
שילוב נפלא של טעמים .

אוהבת גם עוגות תפוחים וגם עוגת גבינה אז למה לא לשלב ביחד...

נהדר לאירוח , יפה וקל להגשה.

 

 

המצרכים ל- 12 יחידות

8 ביסקויטים של פתי בר גדולים מרוסקים
2 כפות אגוזי מלך קצוצים דק
כף חמאה ממומסת
1/4 כפית קינמון

 

4 תפוחי עץ זהובים
4 כפות סוכר
כף חמאה

 

לתערובת הגבינה-


200 ג"ר גבינה לבנה 5 אחוז 

200 ג"ר גבינת ריקוטה

1/2 גביע שמנת חמוצה
1/2 כוס סוכר
1סוכר וניל
3 כפות קורנפלור
2 ביצים
1/2 כפית גרד לימון

 

 

אופן ההכנה-


נתחיל עם התפוחים-

 
לקלף את התפוחים ולחתוך לפרוסות , להניח במחבת את הסוכר לחמם מעט עד שמתחיל להתקרמל.
להוסיף כף חמאה , לנער מעט את המחבת ולהוסיף את התפוחים החתוכים.

לתת לתפוחים להתקרמל ברוטב , בערך כ- 5 דקות. להוריד מהאש ולקרר.

להכין את תערובת הגבינה -


בקערה לערבב גבינה ושמנת עם סוכר , להוסיף קורנפלור וניל וגרד לימון 
לאחד ולהוסיף את הביצים. לערבב לתערובת אחידה.

לערבב ביסקוויטים מרוסקים, אגוזים, חמאה וקינמון. לשמן תבנית שקעים במעט חמאה.

 

הרכבת העוגות-


להניח כף תערובת ביסקויטים בכל שקע של תבנית השקעים.  (עדיף תבנית מסיליקון).
מעל להניח 3 פלחים של תפוחים מקורמלים ומעל למלא בתערובת הגבינה.

 

IMG_20150520_204041     IMG_20150520_205158

 

להכניס לתנור מחומם ל- 160 מעלות לכ- חצי שעה . להוריד טמפרטורה ל140 מעלות לעוד חצי שעה.
לאחר כיבוי התנור להשאיר את העוגות בתנור עוד כשעה לפחות.

 

IMG_2224

IMG_2234

IMG_2240

בתאבון!

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל דפי62 אלא אם צויין אחרת