33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

גראטן תפוחי אדמה ובטטות

במקום סתם עוד תפוחי אדמה...

משהו חגיגי וטעים. 

4 תפוחי אדמה גדולים

2 בטטות

2 מיכלים של שמנת מתוקה 38%

4 שיני שום כתושות 

פתיתי גבינה צהובה

מלח, פלפל, אגוז מוסקט טחון 

במעבד מזון פורסים את תפוחי האדמה והבטטות לפרוסות דקיקות ככל האפשר.

מניחים אותם בצורה מדורגת בתבנית. מערבבים את השמנת עם השום והתבלינים ושופכים יחד על תפוחי האדמה. מפזרים פתיתי גבינה מעל ומכניסים לתנור בחום 200 מעלות למשך כשעה. 

 

  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת