66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגת גבינה וקראמבלס

עוגת גבינה וקראמבלס

בס"ד

 

התחדשתי בעוגת גבינה חדשה לפי מתכון של מיקי שמו (עם שינויים שלי)

מקווה שישאר ממנה משהו עד שבועותsurprise  היא בדרך להתחסל חחח

המצרכים

לבסיס:

100 גרם חמאה

1/4 כוס סוכר

1 ביצה

1 כף מים

1.5 כוס קמח תופח (או קמח רגיל + כפית מלאה א.אפיה)

 

למלית:

1 ק"ג גבינה לבנה 5%

4 ביצים

1 כוס סוכר

1 אינסטנט פודינג וניל

 

לקראמבלס:

100 גרם חמאה

1 כוס קמח תופח (או קמח רגיל +כפית א.אפיה)

1/4 כוס סוכר חום

 

אופן ההכנה:

בסיס:

- לקערת המיקסר להכניס חמאה וסוכר ולערבל עד לקבלת קרם חלק כ- 3 דקות.

- להוסיף את הביצה והמים ולערבל עוד דקה.

- להוסיף את הקמח ולערבל עד לקבלת פירורים.

- ללוש בעזרת היד לקבלת בצק, לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה.

- לחמם את התנור לחום של 150 מעלות.

- לרדד את הבצק על משטח מקומח היטב לעלה דק.

- לשמן תבנית מלבנית ולהעביר את הבצק אליה.

 

מלית:

- להכיס את כל מצרכי המלית לקערה ולטרוף בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת קרם חלק.

- לשפוך את המלית על הבצק.

 

קראמבלס:

- להכניס את כל המצרכים לקערה ולערבב עד לקבלת פירורים.

- לפזר את הפירורים על הגבינה.

- להכניס לאפיה של 50-60 דקות עד שהעוגה מתייצבת והקראמבלס משחים.

- לקרר היטב ולהכניס למקרר.

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת