00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

מאפינס סלק ירוק עם גבינה בולגרית

 

המתכון מתאים לשימוש במולטי קייס או בתבנית שקעים

14 מאפינס במולטיקייקס

או  12 מאפינס בתבנית שקעים

 

המצרכים  :

2 בצים

5 כפות קמח תופח

גבינה  בולגרית 5% מגורדת - 60 גרם

מעט מלח

פלפל שחור פחות מרבע כפית

סלק ירוק 1 חבילה עלים ללא גבעולים

1/4 כפית כורכום

1 קוביית קנור בטעם בזילקום  (אפשר במקום להשתמש באבקת מרק עוף פרווה)

1 כף מים רותחים להמסת קוביית קנור

 

אופן ההכנה:

1. שוטפים היטב את הסלק הירוק  פורסים אותו לרצועות דקות  מניחים בסיר רחב וממלאים במים ומביאים לרתיחה,

    ואז מורידים מהאש ומסננים להורדת כל הנוזלים.

2. בקערה מערבבים את יתר המצרכים  , קמח, בצים , מלח פלפל שחור וכורכום ואת הקוביית קנור ומוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב.

3. מוספים את הסלק המסונן לתערובת ומערבבים ביחד.

    מומלץ לבדוק  תיבול ולפי הצורך להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם האישי של כל אחד.

4. אפשר לאפות בתנור או במולטי קייקס

    בתנור  - יש להשתמש בתבנית שקעים לשמן אותה בספרי שמן ולמלא עד סוף השקע

    זמן החימום הינו 40 דקות  - 180 מעלות

    במולטי קייקס - בתבנית המאפינס - למלא עד השקע עד הסוף ולהמתין כ- 10 דקות  כל פעם.

  5. להניח לקירור , אפשר להגיש בתוספת יוגורט או סלט .

בתאבון  .

===========================================================================

תערובת הגבינות והסלק ירוק בקערה

למלא את השקע בצורה כזו במולטי קייקס  -

בתנור בתבנית שקעים יש למלא עד סוף השקע

 

מאפינס סלק ירוק מוכן .....

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת