00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

שברי מצה עם קרמל ושוקולד

קינוח מעולה מרחבי האינטרנט:

רכיבים:

5 מצות

150 ג' חמאה

חצי כוס סוכר

חצי כוס סוכר חום כהה, דחוס

1 כפית שטוחה מלח

200 ג' שוקולד מריר

100 ג' אגוזי פקאן גרוסים

הוראות הכנה:

לרפד תבנית בנייר אפיה. להניח 4 מצות בצפיפות. לשבור את המצה החמישית לחתיכות ולמלא את הרווחים.

בסיר קטן ממיסים חמאה, סוכר, סוכר חום ומלח. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב ומבשלים שתי דקות תוך ערבוב מתמיד

יוצקים את התערובת החמה על המצות ומפזרים באופן שווה בעזרת גב של כף. אופים 10 דקות בחום בינוני.

מוציאים את התבנית מהתנור ומפזרים עליה את קוביות השוקולד באופן שווה. ממתינים 2 דקות שהשוקולד יימס ומורחים אותו באופן אחיד בעזרת מרית.

מפזרים את הפקאנים. מכניסים למקרר לקירור.

בעזרת סכין גדולה וחדה שוברים את המשטח באופן חופשי. שומרים בכלי אטום / שקית במקרר.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת