66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

עוגת גבינה מדהימה וקלה להכנה

עוגת גבינה מדהימה וקלה להכנה

טוב נו עוד עוגה שלא צריך להפריד בין החלבון לחלמון לבחוש ולתבנית, מתכון שנתן לי אותה פעם שף קונדיטור ממלון (חסוי ) שיניתי בהתאם למצרכים שהיו בבית ושנמאס לראותם (וגם לזלול כמו עוגיות לוטוס למשל cheeky) ויצאה עוגה חלומית. יש מצרכים שתוכלו לוותר עליהם בהמשך המתכון אציין זאת.ולמרות הוויתור העוגה תצא טעימההה מאודדד.מי שעצלן כמוני (בעבודה מרובה ומורכבת ושטיפת כלים שאני פשוט שונאת)שווה לו להכין באחריותתתת מתאים לתבנית 26 קפיצית כמובן שנתחיללל??? קודם תצוגה devil

נראה הרבה עבודה אבל תאמינו לי שלא גג 10 דקות הכנה (בלי שטיפת הכליםsurprise )

מה צריך:

לבסיס העוגה:

חבילה של עוגיות פתיבר

50 גרם חמאה בטמפרטורת החדר.

למילוי:

750 גרם גבינה 5%

6 עוגיות לוטוס מפוררות לפרורים גסים/ לא חובה

5 ביצים שלמות

כוס סוכר

כפית תמצית וניל

גרידה מלימון אחד

1 ח' אינסטנט פודינג וניל

3 שמנת חמוצה 9% (כן כן לא טעיתי )

לציפוי:

3 שמנת חמוצה (גם כאן לא טעיתיdevil  אולי בשל כך נקראת העוגה  "גן עדן "

3 כפות א' סוכר (למי  שרוצה אפשר פחות סוכר ורק 2 שמנת 

עוגית לוטוס מפוררות לפרורים קטנים (לא חובה)

150 גרם פרות יער קפואים (לא חובה)

150 גרם סוכר

אופן ההכנה:

ראשית שמנו תבנית קפיצית בקוטר 26 רק בדפנות.

לפורר דק את עוגיות הפתיבר וללוש עם 50 גרם החמאה לשים בתחתית התבנית ולהדק היטב (אני שמה תמיד בתחתית התבנית נייר אפיה )

בקערה אחרת מקציפים את הביצים והסוכר (אני שמתי את הגבינה והשמנת בבד לסינון הנוזלים כ4 שעות אבל זה לא חובה ) אפשר ידני ומוסיפים גבינה, שמנת, תמצית וניל, גרידת לימון ובסוף את האינסטנט פודינג ,מערבבים היטב. מוסיפים את שברי עוגיות הלוטוס ומערבבים  שופכים על הבסיס של העוגה מיישרים.

מחממים תנור ל175 מעלות ואופים 45 דקות

בנתיים מקציפים את השמנת חמוצה רצוי מאוד 3 שמנת חמוצה ולא שתיים עם א' הסוכר  ומניחים בצד.

בסיר קטן שמים 150 גרם פרות יער עם 150 גרם סוכר ומבשלים רק עד שהסוכר נמס. מצננים.

אחרי 45 דקות להוציא את העוגה מהתנור לפזר עליה את פרורי הלוטוס ועל פרורי הלוטוס לשפוך את השמנת המוקצפת ולישר.

להכניס שוב לתנור למשך רבע שעה.

להוציא מהתנור את העוגה ולצנן מעט.

ואז לשפוך את הפרות יער והסירופ שנוצר על העוגה .

זהוווו כמה שעות במקרר והעוגה פשוט מעדן ואל תשכחו להזמין אותי cheeky

בהצלחה

ובברכת חג שמח לכולם

שלכם מכל ה טובה

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת