88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

רביולי במילוי גבינות ובטטה ברטבים של מחלבות רמת הגולן

בדרך כלל אני לא מאלה שמכינה אוכל מהיר, האוכל שאני מבשלת צריך להתבשל היטב ובזמן סביר, אולם לרטבים שקבלתי ממחלבות רמת הגולן, הכי בא לי לשדך לרביולי, והרביולי, שגם אותו קניתי מוכן, לא דורש הרבה עבודה, תוך 5 דקות, יש לכם ארוחה טעימה.

הכנתי רביולי במילוי גבינות ברוטב אלפרדו ורביולי במילוי בטטה ברוטב רוזה, שתי המנות יצאו טעימות מאוד.

ובכל זאת אני אהבתי יותר את הרביולי גבינה ברוטב אלפרדו, הבעל אהב את הרביולי בטטות ברוטב רוזה

התחלתי עם רביולי במילוי גבינות ברוטב אלפרדו

את הרביולי הכנסתי לתוך מים רותחים בערך ל-2 דקות, למרות שכתוב על השקית 1 דקת בישול. את הרוטב חיממתי כ-2 דקות - אחלה ארוחה מהירה

המנה השנייה: רביולי במילוי בטטה ברוטב רוזה, אותה צורת הכנה:

גם כאן הכנסתי את הרביולי לתוך מים רותחים כ-2 דקות ואת הרוטב גם חיממתי כ-2 דקות


 

אני מאחלת לכל עם ישראל חג שמח

 תודה לכל מי שביקר והגיב לי בבלוג 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת