00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

פודינג לחם

מתכון שמנצל שאריות לחם, ספוג בתערובת ביצים וחלב/ שמנת, עם טעמי קינמון, צימוקים ואוכמניות

 

המצרכים (לתבנית אינגליש קייק או בגודל דומה):

1 לחמניות מאתמול, חתוכות לקוביות/ פרוסות

3 ביצים

1 כוס חלב

1/2 כוס שמנת מתוקה

2 כפות סוכר

2 כפות סוכר חום

1 כפית תממצית וניל

1/2 כפית קינמון טחון

 

לציפוי:

1/3 כוס קמח

2 כפות סוכר חום

1 כפית קינמון טחון

קורט אגוז מוסקט טחון

40 גר' חמאה, חתוכה לקוביות

 

חופן צימוקים שטופים

חופן אוכמניות מופשרות

 

אופן ההכנה:

1. משמנים תבנית אפייה - תחתית ודפנות. מסדרים את חתיכות הלחם.

2. מערבבים בקערה ביצים, חלב, שמנת, סוכר, תמצית וניל וקינמון - טורפים היטב ושופכים על הלחם, מוודאים שכל הלחם מצופה היטב בבלילה.

3. מפזרים את הצימוקים האוכמניות, כך שיגיעו גם בין שכבות הלחם.

4. שמים בקערה את חומרי הציפוי - קמח, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט וחמאה ובעזרת אצבעות הידיים לשים לתערובת פירורית (חולית).

5. מפזרים מעל את הציפוי.

6. אופים כחצי שעה עד 45 דקות בחום 165 מעלות, פחות אם בא לכם לחם רך או יותר אם בא לכם יותר קריספי.

מגישים קר (יותר טעים למחרת).

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת