00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים פה

תבשיל תירס ופטריות טעים וקל להכנה

על הרעיון הבסיסי למתכון הבא למדתי מאשתי לפני שנים רבות. זה עדיין טעים devil
השימוש בפטריות טריות משפר את הטעם יחסית לפטריות משימורים.

 

המצרכים הדרושים:

  1. 1 סלסלה פטריות שמפניון טריות (כ-200 ג')
  2. 2 כוסות גרגרי תירס קפואים
  3. 1 בצל קטן-בינוני
  4. 1-1.5 כפית מלח
  5. 1 כפית פטרוזיליה מיובשת טחונה (תבלין)
  6. כ-2 כפות מים
  7. שמן זית - כ-3 כפות

 

אופן ההכנה:

  1. מקלפים את הבצל וקוצצים דק
  2. מנגבים את הפטריות ופורסים לפרוסות
  3. בסיר מחממים שמן זית. כשהשמן חם מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים תוך ערבוב עד שהבצל מזהיב
  4. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן על אש גבוהה עוד 2-3 דקות תוך ערבוב עד שהפטריות משנות מעט את צבען
  5. מוסיפים את התירס (אין צורך להפשיר), את המלח והפטרוזיליה וממשיכים לטגן תוך ערבוב עוד 2-3 דקות
  6. מוסיפים את המים, סוגרים את הסיר, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל על אש קטנה תוך ערבוב מפעם לפעם כרבע שעה - עד שהתירס חמים ומוכן לאכילה

בתיאבון!

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מתכוניםפה אלא אם צויין אחרת