00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

קציצות עם פול ואפונה

מתכון ביתי מעולה לקציצות עם פול ואפונה, אורז לבן ליד ואתם מסודרים!

מצרכים לקציצה:

500 גרם בשר טחון

2 בצלים קצוצים

חופן נאה של פטרוזיליה קצוצה

2 כפות מטבוחה

חצי כפית סודה לשתיה

כפית כמון

מעט כורכום 

כפית קינמון

כף אבקת מרק עוף

רבע כוס פירורי לחם

כפית שום כתוש

מעט אגוז מוסקט

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המסה, קורצים כדורים בגודל כדור פינג פונג ושמים במקרר לחצי שעה.

מצרכים לתבשיל:

חצי שקית פול ירוק קפוא

חצי שקית אפונה וגזר קפוא

2 בצלים סגולים קצוצים

כפית כמון

כפית כורכום

כפית פפריקה

ליטר ציר עוף (או ליטר מים רותחים עם אבקת מרק עוף)

כפית בהרט

שיניי שום פרוסות מראש שום שלם

אופן ההכנה:

מטגנים בשמן הזית את הבצלים, לאחר שקיפות מוסיפים את פרוסות השום ולאחר 2 דקות את שאר הירקות, מטגנים ביחד כ-3-4 דקות ומוסיפים את התבלינים והציר.

מביאים הכל לרתיחה, מנמיכים להבה ומתחילים להכניס את הקציצות.

סוגרים מכסה ל-20 דקות, פותחים מכסה ומצמצמים את הנוזלים לחצי גובה ו....מוכן!!

תהנו!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת