33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

פאייה שפונדרה ואורז

פאייה שפונדרה ואורז

לפני המון שנים הכנתי פאייה מהממת עם קוביות פרגית, אבל היום במקרר יש לי שפונדרה מופשרת. 
חשבתי שזה יהיה טעים לחזור על ההצלחה מאז....

אני הכי אוהבת ארוחה שלמה בסיר אחד כי זה חוסך המון עבודה.

1 בצל גדול חתוך לטבעות 

4 שיני שום קצוצות

750 גר' קוביות שפונדרה 

2 כוסות אורז בסמטי שטוף

5 כוסות מים  

10 עגבניות שרי חצויות

1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה

1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים

כורכום, פפריקה, מלח גס, פלפל שחור

לשפונדרה נתתי חימום מקדים של כשעה וחצי במים רותחים, ולהשליך את המים.
בסיר גדול ורחב מטגנים בשמן קוקוס את הבצל ושיני השום. מוסיפים את קוביות הבשר ואוטמים אותם מכל הצדדים. מוסיפים את האורז והתבלינים ומטגנים מספר דקות.

מוסיפים את המים, העגבניות, האגוזים והפטרוזיליה ומבשלים על אש נמוכה שעה במכסה סגור תוך ערבוב מדי פעם.

** הכי טעים לקלף מתחתית הסיר את מה שנדבק....cheeky

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת