00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

קרם בוואריה מהיר - נוסח אישי

 

 

 

 

**לקחת בחשבון שהתמונות צולמו כשעה בערך לאחר ההכנה ולכן הבאווריה טרם התייצבה לגמרי. ככה זה כשמתחילים
את היום ב 5 לפנות בוקר . (אוי, הגיליטיס☺)

 

 

 

 

 

 6 ביצים גדולות מופרדות

2.5 כוסות חלב
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל / רום / שקדים
1.5 שקיות ג`לטין
1 כף סוכר
2 שמנת עמידה לקצפת
2 שקיות סוכר וניל
100 ג` פתי בר שוקולד
 
לציפוי: שוקולד מגורר / שקדים גרוסים / רוטב שוקולד
 
 
 
בסיר על להבה נמוכה לטרוף חלמונים (במטרף יד), חצי כוס סוכר וחלב ולהביא לנקודת הרתיחה בלבד תוך בחישה. להוריד מהאש.
 
 
לערבב את הג`לטין עם כף סוכר ולהוסיף לתערובת החלב בהדרגה תוך כדי בחישה מתמדת. מחזירים לאש עד לנקודת הרתיחה בלבד תוך כדי ערבוב. לקרר.
 
 
 
 
 
 
 
מקציפים חלבונים עם חצי כוס סוכר ומוסיפים לתערובת בערבוב עדין בעזרת המטרף. מקציפים את השמנת עם סוכר הוניל ומכניסים לתערובת בעדינות.
 
שופכים את התערובת לתבנית זכוכית. מכניסים פנימה עוגיות אוריאו כהות (לדחוף פנימה עם האצבעות).
 
 
 
להכניס למקרר למספר שעות לייצוב. 
 
כשעה לאחר שהייה במקרר ניתן לשפוך מעל שוקולד מומס.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
להשתדל להתאפק מליישר :-)
 
 
 
להנאה.    
 
 
אלינוער
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת