2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגת גבינה קרה עם פרורי ביסקוויט לוטוס

15/05/2015
עוגת גבינה קרה עם פרורי ביסקוויט לוטוס

עוגת גבינה נהדרת קלה להכנה מרשימה וטעימה מאוד ,ההפתעה בעוגה הם

שברי ביסקוויטים לוטוס בתוך קרם הגבינה ,

מצרכים לתחתית :

300 גרם עוגיות לוטוס, גרוסות דק

100 גרם חמאה מומסת

50 גרם שוקולד לבן להמיס עם החמאה

למילוי:

2 שמנת מתוקה

1/2  כוס אבקת סוכר

1 אינסטנט פודינג וניל

2 גביעים (500 גרם) גבינת שמנת (השתמשתי בנפוליאון 32 %)

1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 5%

1/2 שקית ג'לטין להמיס ב1/4 כוס מים חמים,לקרר

150 גרם שברי עוגיות לוטוס לקרם גבינה

 אופן ההכנה לבסיס :

להמיס את החמאה עם השוקולד לערבב עם 300 גרם שברי העוגיות,לשמור חצי מכמות העוגיות

לשכבה העליונה, להדק את החצי הנוסף  לתחתית תבנית .(השתמשתי בתבנית עגולה קוטר 24)

לשמור במקפיא .

הכנת קרם גבינה :

 מקציפים שמנת מתוקה, אבקת סוכר ופודינג עד לקבלת קרם יציב. מוסיפים את הגבינות תוך כדי הקצפה אטית וממשיכים להקציף עד שהתערובת אחידה.ממסים את הג'לטין עם המים ומקררים ,מוסיפים בזרם דק לתערובת ממשיכים להקציף עד לקרם אחיד , מוסיפים את שברי העוגיות ומקפלים בעדינות ,יוצקים את המלית על שכבת הפירורים שבתחתית התבנית.

מפזרים מעל קרם הגבינה את 150 גרם פרורי הביסקוויט הנותרים בשיכבה אחידה ,

שומרים בכלי סגור לפחות 12 שעות ,לבריאות .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת